|
Search
Close this search box.
Cere oferta

Cu ce te putem ajuta ?  Adresa
  Str. A.I. Cuza, nr. 25, Craiova, Romania

  Program
  L-V 09:00-17:00

  Cu ce te putem ajuta ?   Sri Lanka

   Agricultura

   Migrația forței de muncă în alte țări sau la orașe, cât și îmbătrânirea populației de la sate are ca urmare lipsa personalului in agricultura.
   Venind din economii cu mare deschidere în zona agrară, muncitorii din Asia, sunt o alegere potrivita pentru categoriile de personal vacante: fermieri, horticultori, legumicultori, tehnicieni, tractoristi, lucratori agricoli.

   Horeca

   Fluctuatia de personal si productivitatea scazuta din domeniul HoReCa, atrag recrutarea fortei de munca din Asia. Serviciile oferite de bucatarii asiatici din restaurante imbunatatesc imaginea locatiei si atrag mai multi clienti. Personalul asiatic calificat din sectorul hotelier are o bogata experienta in domeniu si este motivat sa lucreze in Romania.
   In categoriile de barman, ospatar si ajutor de ospatar, asiaticii au dovedit ca sunt foarte seriosi si respectuosi.

   Logistica si depozitare

   Dezvoltarea comerțului și a retail-ului în general a dus la creșterea afacerilor din domeniul depozitării și a logisticii. Angajatorii din Romania dezvolta proiecte de recrutare si angajeaza personal calificat si necalificat pentru posturile de: motostivuitorist, receptioner marfa, lucrator depozit.

   Articole Trend

   Asigurăm consultanță legislativă de la primul contact telefonic până la integrarea muncitorilor asiatici în România

   Open chat
   1
   Trimite-ne un mesaj, iar echipa noastră iți va răspunde în cel mai scurt timp.