|
Search
Close this search box.
Cere oferta

Cu ce te putem ajuta ?  Adresa
  Str. A.I. Cuza, nr. 25, Craiova, Romania

  Program
  L-V 09:00-17:00

  Cu ce te putem ajuta ?   Povestea incredibilă a celebrului Jimmy Choo. De la copil sărac în Malaezia, la designer de renume mondial

   Jimmy Choo este un nume mare în lumea modei. Pantofii creați de el și lucrați manual au fost purtați de multe vedete de peste ocean, dar și de Prințesa Diana. Puțini știu însă că provine dintr-o familie săracă și a avut nevoie de două locuri de muncă pentru a-și plăti studiile la Academia de Modă din Londra.

   Jimmy Choo s-a născut în 15 noiembrie 1948, într-o familie modestă din Malaezia. Numele său adevărat este Chow, dar a fost scris greșit pe certificatul de naștere.

   A învățat de la tatăl său să facă pantofi. La 11 ani și-a confecționat prima pereche de încălțăminte lucrată manual. Și-a dorit enorm să devină designer și a fost admis la Academia de Modă din Londra. Pentru a putea plăti taxele de studii a fost nevoit să aibă două locuri de muncă, unul la un restaurant, iar altul la o fabrică de încălțăminte în care făcea curățenie.

   Sursa: dreamstime.com

   Preferat de prințesa Diana

   În 1986, imediat după ce a absolvit, și-a deschis proriul magazin de încălțăminte la comandă. Talentul său a fost imediat recunoscut, iar 1988 cariera sa a luat avânt. Revista Vogue a publicat un articol de opt pagini cu talentatul designer. El a povestit atunci că fiecare pereche de pantofi creată de el are o poveste și că totul trebuie să fie perfect.

   A cunoscut adevărata faimă în 1990, când Prințesa Diana a purtat o pereche de pantofi lucrați manual, marca Jimmy Choo. Designerul a fost chiar invitat la Palatul Kensington, deoarece prințesa de Wales a vrut să îl cunoască personal.

   Ultimele Noutati

   Abonează-te la noutăți!

   Continentul Asia fiind cel mai populat continent din lume, reprezentând 59,8% din totalul populației lumii, oferă candidați în toate domeniile de activitate.

    Open chat
    1
    Trimite-ne un mesaj, iar echipa noastră iți va răspunde în cel mai scurt timp.