|
Search
Close this search box.
Cere oferta

Cu ce te putem ajuta ?  Adresa
  Str. A.I. Cuza, nr. 25, Craiova, Romania

  Program
  L-V 09:00-17:00

  Cu ce te putem ajuta ?   Etiopia

   Agricultura

   Migrația forței de muncă în alte țări sau la orașe, cât și îmbătrânirea populației de la sate are ca urmare lipsa personalului in agricultura.
   Venind din economii cu mare deschidere în zona agrară, muncitorii din Africa, sunt o alegere potrivita pentru categoriile de personal vacante: fermieri, horticultori, legumicultori, tehnicieni, tractoristi, lucratori agricoli.

   Constructii

   In domeniul construcțiilor muncitorii africani calificati si necalificati reprezinta solutia pentru criza fortei de munca. Rezistenta la zgomot, experienta si responsabilitatea sarcinilor sunt doar cateva calitati care ii recomanda pe africani pentru meseriile: dulgher, fierar-betonist, zidar, faiantar, sudor, electrician, lacatus, excavatorist.

   HoReCa

   Fluctuatia de personal si productivitatea scazuta din domeniul HoReCa, atrag recrutarea fortei de munca din Africa. Serviciile oferite de bucatarii africani din restaurante imbunatatesc imaginea locatiei si atrag mai multi clienti. Personalul african calificat din sectorul hotelier are o bogata experienta in domeniu si este motivat sa lucreze in Romania.
   In categoriile de barman, ospatar si ajutor de ospatar, africanii au dovedit ca sunt foarte seriosi si respectuosi.

   Articole Trend

   Asigurăm consultanță legislativă de la primul contact telefonic până la integrarea muncitorilor asiatici în România

   Open chat
   1
   Trimite-ne un mesaj, iar echipa noastră iți va răspunde în cel mai scurt timp.