|
Search
Close this search box.
Cere oferta

Cu ce te putem ajuta ?  Adresa
  Str. A.I. Cuza, nr. 25, Craiova, Romania

  Program
  L-V 09:00-17:00

  Cu ce te putem ajuta ?   Bangladesh

   Agricultura

   Migrația forței de muncă în alte țări sau la orașe, cât și îmbătrânirea populației de la sate are ca urmare lipsa personalului in agricultura.
   Venind din economii cu mare deschidere în zona agrară, muncitorii din Asia, sunt o alegere potrivita pentru categoriile de personal vacante: fermieri, horticultori, legumicultori, tehnicieni, tractoristi, lucratori agricoli.

   Logistica si Depozitare

   Dezvoltarea comerțului și a retail-ului în general a dus la creșterea afacerilor din domeniul depozitării și a logisticii. Angajatorii din Romania dezvolta proiecte de recrutare si angajeaza personal calificat si necalificat pentru posturile de: motostivuitorist, receptioner marfa, lucrator depozit.

   Constructii

   In domeniul construcțiilor muncitorii asiatici calificati si necalificati reprezinta solutia pentru criza fortei de munca. Rezistenta la zgomot, experienta si responsabilitatea sarcinilor sunt doar cateva calitati care ii recomanda pe asiatici pentru meseriile: dulgher, fierar-betonist, zidar, faiantar, sudor, electrician, lacatus, excavatorist.

   Articole Trend

   Asigurăm consultanță legislativă de la primul contact telefonic până la integrarea muncitorilor asiatici în România

   Open chat
   1
   Trimite-ne un mesaj, iar echipa noastră iți va răspunde în cel mai scurt timp.